Veelgestelde Vragen

Kan ik onmiddellijk beginnen spelen?

Zeker en vast, je ontvangt alle bestanden en inloggegevens onmiddellijk in je mail! Enkel als je een FestivitiBox voor een kinderfeestje besteld moet je even wachten tot de post langskomt.

Is er een deadline waarbinnen ik het spel moet spelen?

Nee hoor! Je speelt het spel op het moment dat voor jullie het best uitkomt.

Kan ik enkel met mijn kinderen spelen of moet dit in grote groep?

Wij vinden dat het niet altijd groot feest moet zijn om een spel te spelen. Onze escape rooms en activiteiten kan je perfect thuis spelen met je eigen kinderen. Echte quality-time dus!

Hoeveel kosten de activiteiten van Festiviti?

Onze escape rooms kan je kopen voor een prijs van 16,95 euro. Voor die prijs kan je ze zelfs meerdere keren spelen. Als je op zoek bent naar een langer spel voor een kinderfeestje, koop je een FestivitiBox voor 59,95 euro of de light-versie: een FestivitiBox Draaiboek voor 16,95 euro.

Waarom heb ik een computer of laptop nodig?

We proberen onze activiteiten zo interactief mogelijk te maken en dit liefst in een leuk thema. Daarom gebruiken we ons spelportaal om om filmpjes te tonen of codes te laten ingeven door de kinderen.

Kan ik het spel buiten spelen?

Uiteraard! Onze activiteiten zijn speciaal gemaakt zodat ze minstens deels buiten gespeeld kunnen worden. Je hebt wel af en toe de laptop nodig om naar het volgende deel van het spel te kunnen gaan.

Waarom heb ik een printer nodig?

Voor de meeste activiteiten sturen we je al het nodige om thuis af te printen. Dat zorgt ervoor dat je onmiddellijk kan beginnen spelen. Geen printer thuis? Bestel dan een échte FestivitiBox (met alles erop en eraan) of laat iemand anders voor je afdrukken. Je hebt nooit een printer nodig tijdens het spelen

Kan ik een spel meerdere keren spelen?

Jazeker, een spel blijft 48 uur geldig om te spelen vanaf het moment dat je dit activeert. Voor het activeren kan je het spel wel al onbeperkt testen indien je dit wenst.

Hoe kan ik inloggen?

Je krijgt na een bestelling onmiddellijk alle gegevens in je mailbox!

Wordt er iets via de post verzonden?

Enkel onze FestivitiBoxen voor kinderfeestjes worden via de post verzonden.