Veelgestelde vragen

Kan ik nu bestellen en later spelen?

Zeker en vast, koop nu en speel wanneer het jullie het beste uitkomt.

Kan ik onmiddellijk beginnen spelen?

De meeste van onze speurtochten en escape rooms ontvang je onmiddellijk in je mailbox. Je ontvangt dan ook inloggegevens om het spel te testen en te spelen via mail. Wanneer je een fysieke speldoos bestelt (bijvoorbeeld de Superhelden speurtocht), sturen we deze binnen de 5 dagen naar je op.

Is er een deadline waarbinnen ik het spel moet spelen?

Zeker niet, je speelt een spel wanneer dat voor jullie uitkomt. Wanneer je beslist om een spel te spelen blijft je toegang tot de interactieve website nog 48u geldig, zo kan je zoveel spelen als je wil.

Kan ik enkel met mijn kinderen spelen of moet dit in grote groep?

Wij vinden dat het niet altijd groot feest moet zijn om een spel te spelen. Onze escape rooms en activiteiten kan je perfect thuis spelen met je eigen kinderen. Echte quality-time dus!

Waarom heb ik een laptop of tablet nodig?

We proberen onze activiteiten zo interactief mogelijk te maken en dit liefst in een leuk thema. Daarom gebruiken we ons spelportaal om om filmpjes te tonen, codes te laten ingeven door de kinderen of het spel te laten begeleiden door een stemacteur. Spanning gegarandeerd!

Hoe kan ik inloggen?

Je ontvangt de inloggegevens voor onze interactieve website onmiddellijk in je mailbox. Wanneer je een activiteit via de post besteld, onvang je ze samen met je bestelling.

Wordt er iets via de post verzonden?

De meeste speurtochten en escape rooms onvang je onmiddellijk in je mailbox. Zo kan je thuis alle puzzels afdrukken en krijg je toegang tot onze interactieve website. Veel plezier!