Festiviti Community

6 originele DIY-Boxen

6 originele DIY-Boxen

De zomervakantie is in zicht. Voor sommigen mensen een welgekomen zegen, voor mensen met kinderen een reden om parelend zweet op het voorhoofd te ontwikkelen. Want thuis met kids? Dat zijn chocohandjes op je net gepoetste spiegels, drama’s over wie de afstandsbediening drie seconden meer had dan de andere of 'dewereldvergaat'-momentjes omdat net die broek nog in de was zit die je koter net uitgerekend die dag wou aandoen. Met andere woorden … dolle pret!

Daarom ging Vanessa van nooitgedachtland samen met Festiviti op zoek hoe jullie deze momenten toch kunnen overleven zonder kleerscheuren, een licht ontwikkelende tic rond de ogen of een beginnend drankprobleem.

En daarom … tadaa … voor jullie: 5 originele DIY-boxen op een rijtje die kunnen zorgen voor vreugdemomenten en gelukkige, voldane kids.

Graag gedaan, zeggen we dan.

Knutselboxen van ABOXX

Aboxx heeft de leukste knutselboxen in hun aanbod die net een tikkeltje anders zijn dan alle andere knutselboxen. Denk hierbij aan ‘boho wensveren maken’, ‘boho dromenvanger maken’, ‘woodland animals’, ‘zeepjes maken’, ‘bloemenkroon maken’en onze eigen favoriet aka ’schrijven met vuur’ want deze heeft – onder het motto ‘trigger je kind eens vollenbak’ – vuur in de hoofdrol! Vuur in de vorm van brandpennen waarmee kindjes kunnen leren hoe ze de mooiste figuren en teksten (welke elk seizoen veranderen) op hout kunnen maken. Een creatieve en uitdagende activiteiten waarbij de kids niet alleen de artiest in zichzelf kunnen loslaten, maar ook zich gewoon een namiddagje volop kunnen amuseren in de vakantie. 

Chocoladeworkshop at home van Chocalicious 

Het geheime ingrediënt voor plezier? Chocolade. Altijd. En aangezien je geluk niet kan kopen, maar chocolade wel en chocolade ervoor zorgt dat er endorfines in de hersenen worden aangemaakt – wat dus basically hetzelfde is-, is dit dus de ideale oplossing voor happy kids.

Nu moet het lukken dat je bij Chocalicious de box ‘Let’s Chocolate’ kan bestellen. Een box met voldoende materiaal om minstens 4 mensen gedurende 3 à 4 uur mee te entertainen. Aan alles is gedacht in deze box. Van haarnetjes, tot schorten, tot een voedselthermometer, zakjes voor de lolly’s, pralinedoosjes, lintjes om af te sluiten, afgewogen potjes chocolade, zakjes met sprinklers en ga zo maar door. Gooi daarbovenop nog het feit dat alles gelabeld is en dat je een handleiding krijgt om u tegen te zeggen en deze box is al haar geld waard.

Kookbox beats and box van de kleine chef

De Kleine Chef staat voor koken met verwondering.  En ook zij hebben gedacht aan een DIY kookbox at home. Zoals verwacht eentje die enig in zijn soort is. Verwacht je dus aan het maken van regenboogspaghetti en schuimmonsters, aan het pimpen van je eigen kooklepel en tong (met tongtattoo’s), aan het spelen van een knotsgek bordspel met nog gekkere opdrachten en aan het houden van een food dansfeest. De inhoud van de box is geschikt voor 2 kindjes en goed voor meerdere uren speelpret. En wees gewaarschuwd! Van zodra je deze box opent, verandert je living plots in een danszaal slash kookatelier en dan wel eentje waar de vonken van afspringen!

DIY snoeptaart box van hearts and flowers

Met de inhoud van deze box tover je in een uurtje een snoeptaart te voorschijn die lijkt ontsnapt te zijn uit het sprookje van Hans en Grietje in de Efteling. En ok ok .... je moet deze box niet overhandigen aan je kinderen net voor het slapengaan, maaaaaar … deze box is wel iets dat prijkt op de 100dingendieikmoetdoenvoorik12ben-lijst van ieder kind. En daarom krijgt deze box toch nog een plekje in deze lijst. Want kind zijn doe je maar 1 keer, he!

Uren TikTok pret met de box TikTok Time van Joybox

Joybox vond het gat in de markt voor TikTok liefhebbers. Want zij ontwikkelden een box met 21 leuke TikTok challenges waar je thuis mee aan de slag kan gaan en dit met het oog op het maken van het perfecte TikTokfilmpje. In de box vind je daarom kaarten, rekkers, ballonnen, bekertjes, post-its en zoveel meer. Ideaal voor kindjes die verzot zijn op dit mediafenomeen. Bekijk zeker eens het onderstaand filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=1JjNuv1oCoc&feature=emb_logo

De FestivitiBox: voor een geslaagd kinderfeestje

Staat er binnenkort een feestje op de planning voor één van de jarige joppies? Festiviti heeft een volledig pakket voor hét kinderfeestje van het jaar. Alle uitleg, materialen en enkele extra's zijn inbegrepen in de box. Nooit meer stressen voor een leuke activiteit te verzinnen voor een feestje: De FestivitiBox doet dat voor jou! Ontdek hem hier

Nood aan meer knutselinspiratie of ideeën voor leuke activiteiten met de kids? Check zeker onze andere blogs en volg ons op Instagram! 

Terug naar blog