Escape Rooms

  • EEN ESCAPE ROOM VOOR THUIS
  • BESTEL EN SPEEL ONMIDDELLIJK
  • EEN SPANNENDE & INTERACTIEVE ERVARING

De Festiviti escape games zijn al sinds de start een gigantisch succes. In no-time tover je een kamer om in een super spannende escape room. De moeilijkheid pas je eenvoudig aan aan de leeftijd.
Via deze tijdelijke korting kan je twee escape games kopen voor de prijs van één: €16,95. Zo bestrijden we mee de verveling nu de maatregelen weer strenger worden.

Speel nu thuis 2 escape-rooms voor €16,95!
Voor kinderen van 7 tot 14 jaar

 

Hier wanen de kinderen zich in een echt spionnen avontuur. Zullen ze zichzelf kunnen bewijzen en de codes kunnen ontcijferen?
Meer Info

Oh nee! Er gaat er iets mis tijdens de lancering van de raket. De kinderen proberen zo snel mogelijk terug op aarde te landen.
Meer Info

Super duidelijk draaiboek, waardoor makkelijk bij te sturen valt. Originele opdrachten en het gebruik van de laptop is echt een toegevoegde waarde. Echt een aanrader!!

Saskia A.

Het werd een super-leuke middag. Ik (mama) had er plezier in om alles klaar te kunnen zetten en vanop afstand te volgen. Papa en de meiden hadden er plezier in om hun missie tot een goed einde te brengen.

Jennifer

Als liefhebber van puzzels en raadsels met factor spannend een EscapeRoom geprobeerd. Met kids tussen 9 en 10 jr. Geheime agenten. En.. Wow! Dit was echt super leuk.

Jo

Maak van elke ruimte een escape room

Wat heb ik hiervoor nodig?

Kan ik dit ook kopen voor kinderfeestjes?

Nog vragen? Bekijk onze FAQ pagina.